Запорізька АЕС на 40 Мвт знизила потужність через розкрадання опори електропередач

Через розкрадання опори електропередач у Великобілозерському районі неподалік від міста Енергодар, Запорізькій АЕС довелося знизити поту...

Через розкрадання опори електропередач у Великобілозерському районі неподалік від міста Енергодар, Запорізькій АЕС довелося знизити потужність на 40 Мвт (з 5040 до 5000 Мвт).

Про це це кореспонденту Укрінформу повідомили в Запорізькій облдержадміністрації.

"Аварійно-відновлювальні роботи проводить Дніпровська енергетична система. Станом на суботу 28 січня, ситуація в регіоні стабільна", - запевнили в ОДА.

Як повідомляв Укрінформ, перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв доручив Генеральній прокуратурі та силовим відомствам з'ясувати причини падіння опори магістральної лінії електропередач Запорізької АЕС. Відповідне доручення він надав під час селекторної наради з керівництвом регіонів, повідомляє прес-служба відомства.

А.Клюєв доручив місцевим органам влади разом з МВС забезпечити патрулювання високовольтних ліній електропередач. За його словами, інші опори можуть виявитися так само пошкодженими "мисливцями за металобрухтом".

Джерело:

Лілія Клименко, Запоріжжя, 28 січня 2012 року.
http://www.ukrinform.ua/ukr/order/?id=1073382

Пов`язані

Україна 3757078536240650114

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item