Супутники США зафіксували літаки на російському сховищі ядерної зброї

Скачать телефонный справочник Воронеж-45 2014 5 березня 2014 року супутникові знімки Міністерства оборони США виявили прибуття понад ...

Скачать телефонный справочник
Воронеж-45 2014
5 березня 2014 року супутникові знімки Міністерства оборони США виявили прибуття понад 30 (тридцяти) російських ядерних бомбардувальників на аеродром поруч з Борисоглібським сховищем ядерної зброї федерального рівня (так званим Воронеж-45), а також спостерігали численні переміщення зі сховища до літаків, що в даний час стоять там в уздовж двох злітно-посадкових смуг.

Як показано на карті нижче, сховище ядерної зброї Воронеж-45 знаходиться на північній широті 51°21'47" і східній довготі 41°55'38" поблизу міст Піски, Урюпінськ, Балашов, на відстані приблизно 950 км на схід від Києва. (карта тут)

Як повідомляють джерела з Національного розвідувального управління США, ще 4 березня 2014 року в аеропорту на схід від сховища було лише два бомбардувальники. Це типово для цього об'єкта і ці літаки можна навіть побачити на старих зображеннях з Google Планета Земля (тут).


Очевидно, що Україна не представляє для Росії жодної загрози взагалі, тоді напрошується запитання: До чого такого готується Росія? Вони, звичайно, не збираються бомбити Україну 30-ма ядерними бомбами, тоді які інші цілі вони мають на увазі, Західну Європу?

Всього кілька днів тому міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров дав зрозуміти Заходу, що Росія вживе заходи у відповідь, якщо Захід застосує санкції до Росії, і, в заувальованій формі, Лавров заявив, що такі контрзаходи "будуть асиметричними". Визначення слова "асиметричний" таке: те, що має частини, що не відповідають одна одній за формою, розміром, або розташуванням; брак симетрії. Завдання декількох ядерних ударів по декількох країнах Західної Європи, безсумнівно, буде асиметричним заходом.

Можливо, саме тому радіоаматори повідомляють про вельми підвищену кількість повідомлень про надзвичайні заходи (Emergency Action Messages або скорочено EAM), які сьогодні передаються до військово-морських суден США по всьому світі на частоті 8992.0 кГц.

Повідомлення EAM, звичайно, зашифроване, так що зміст цих повідомлень для американських військових по всьому світу невідомий, але тепер у є відчуття того, що може бути предметом цих повідомлень, і це страшно.

Джерело:

Пов`язані

Світ 3451832583592529568

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item