Райрада зриває будівництво нових енергоблоків на Хмельницькій АЕС

http://www.anti-crime.org/articles.php?ni=28710 Як повідомило агенство УНІАН депутати Здолбунівської райради Рівненщини не ухвалили рішен...

http://www.anti-crime.org/articles.php?ni=28710
Як повідомило агенство УНІАН депутати Здолбунівської райради Рівненщини не ухвалили рішення щодо погодження будівництва двох нових енергоблоків на Хмельницькій АЕС російськими будівельними компаніями.

Як повідомили УНІАН у прес-службі обласної організації Української народної партії, жоден із депутатів райради, які були присутні на сесії, не проголосував за це рішення.

За ініціативою опозиційних фракцій УНП, ВО «Батьківщина», «Наша Україна», та ВО «Свобода» у порядок денний сесії райради було внесено питання про непогодження добудови ХАЕС взагалі.

Боячись такого розвитку подій на сесії, голова райдержадміністрації, член Партії регіонів Віталій ШУЛЬ і його підлеглі «активно намагалися вплинути на опозиційних депутатів, вимагаючи, щоб ті не брали участі в сесії». «Особливо відчули на собі тиск ті депутати, що є працівниками бюджетної сфери, і підприємці», – йдеться у повідомленні облорганізації УНП.

«В результаті частина обранців, злякавшись втратити роботу або шматок нелегкого підприємницького хліба, піддалися на шантаж і на сесію не з’явилися, тому голосів для прийняття рішення опозиції не вистачило», – зазначили у прес-службі.

Як повідомлялося, у багатьох населених пунктах Рівненщини у 2010-2011 роках відбулися громадські слухання щодо доцільності добудови 3-го і 4-го енергоблоків на Хмельницькій АЕС. Однак на жодному зібранні громадськості цих населених пунктів не було погоджено рішення уряду України щодо спорудження нових енергетичних потужностей на Хмельницькій АЕС.

Джерело:

http://www.unian.net/ukr/news/news-476137.html
23.12.2011

P.S.

Невздовзі після опублікування оригінальна стаття була видалена із сайту УНІАН.

Пов`язані

Україна 4137322796409507999

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item