Подача матеріалів

Перед подачею матеріалів  Необхідною передумовою Вашої роботи як Автора Блогу ТРЗУ є:  Наявність реєстрації (облікового запису)...



Перед подачею матеріалів 

Необхідною передумовою Вашої роботи як Автора Блогу ТРЗУ є: 
  • Наявність реєстрації (облікового запису) у Google. Якщо Ви не маєте облікового запису, його можна легко отримати за посиланням Реєстрація у Блозі ТРЗУ або за прямою адресою.
  • Якщо Ви вже маєте обліковий запис Google, зайдіть через посилання Увійти до Блогу ТРЗУ або перейдіть до Google Blogger, де у основному вікні у правому верхньому кутку введіть реквізити свого облікового запису (логін і пароль).
  • Коректно заповнений власний профіль. Редакція Блогу ТРЗУ рекомендує одразу після отримання облікового запису Google заповнити свій профіль на Google Blogger, у розділі Панель інструментів. Введіть відповідні дані, що надають Ваші прізвище, ім'я, по-батькові, характеризують Вас з професійної точки зору та Ваші професійні інтереси, надають Вашу електронну адресу і реальну фотографію.
  • Включення до списку авторів Блогу ТРЗУ. Для включення до списку авторів Блогу ТРЗУ Вам необхідно направити листа на адресу е-пошти urps.org.ua#gmail.com (# замінити на @) (Запис адреси ел. пошти у такому вигляді введено для захисту від спамерів. або у інший спосіб зв'язатись з головним редактором Блогу ТРЗУ (О.О.Бондаренко). У листі має  бути включені: (1) стисле формальне особисте звернення щодо включення до спискуНаприклад, "Прошу включити мене до списку авторів Блог ТРЗУ. Мій особистий профіль Google ..."  , (2) посилання на коректно заповнений власний профіль на Google Blogger, що означає наявність облікового запису у Google (див. попередній абзац), (3) може бути включена додаткова контактна інформація (телефони, SKYPE), яка носитиме конфеденційний характер и використовуватиметься лише для потреб можливих додаткових консультацій з автором.
  • Дотримання редакційної політики Блогу ТРЗУ. Подання заявки на Автора Блога ТРЗУ означає, що Ви ознайомлені з Редакційною політикою Блогу ТРЗУ і зобов'язуєтесь її дотримуватись.
Всі вказані вище процедури одноразові, нескладні, а дві перші з них знадобляться користувачеві для подальшої роботи з усіма службами Google.

Для авторської роботи з Блогом ТРЗУ (створення, публікування і редагування власних матеріалів, робота із своїми чернетками тощо) зайдіть через посилання Увійти до Блогу ТРЗУ.

Правила подачі матеріалів до Блогу ТРЗУ для Авторів

Правила подачі є частиною Редакційної політики Блогу ТРЗУ, а також можуть бути скореговані без попередження:
  • Назва Статті заповнюється лише один раз у полі Назва.
  • У полі Змісту Статті спочатку розміщується анотація на (оптимально) 250 знаків з пробілами або до 300 знаків.
  • Далі одразу ж за анотацією у полі Змісту розміщується текст Статті за звичайними правилами підготовки наукових статтей.
  • Стаття закінчується переліком посилань, посиланням на попередню і наступну частини Статті (у разі довгої Статті) і переліком авторів Статті (широкий текстовий список на відміну одного Автора опублікованого блогу, який є співавтором Статті).
  • По закінченню введення текста Автор вибирає тематику Статті з основного Рубрікатора (до 3 пунктів) і Тип Статті таття, огляд, повідомлення, інструкція, переклад) (до 2 пунктів).
  • При підготовці тексту засобами редагування Блоггера вибирається шрифт "за замовчанням" і розмір "звичайний". Заголовки вибираються відповідно більшого розміру. Рекомендується уникати глибокої вкладеності заголовків (не більше 2), а у разі потреби готувати продовження статті. Розмір статті для кращого засвоєння обмежувати 12 тис. знаків з пробілами.
  • Математичні формули у редакторі Блоггера вводяться засобами LaTeX (див. Тест з математики).
  • Таблиці краще вводити за допомогою інших редакторів і потім копіювати їх до вікна Змісту Блоггера.
  • Рисунки вставляються у прийнятних растрових форматах (JPEG, PNG, GIF). Будь-ласка-знаходьте компроміс між розміром (у МБ) рисунку і його якістю - це у Ваших інтересах. Уникайте вставку рисунків через посилання на інші веб-ресурси.
  • Літературні посилання заключені у квадратні дужки.
  • Зноски подаються арабскими цифрами у режимі суперскріпт.
  • У наукових статтях (тип Стаття) формули, таблиці, рисунки, літературні посилання, зноски мають бути нумеровані.
  • У підготовлених до опублікування матеріалах слід максимально уникати слів іншомовного походження, жаргонізмів, штампів та слів-паразитів. Фразеологізми й образні поняття можна використовувати як допоміжний засіб. Абревіатури (крім загальновживаних) слід розшифровувати насамперед під час першої згадки. Не перевантажуйте текст великою кількістю виділень (курсив, жирний, підкреслено, їх комбінація) і гіпер-посилань.

Пов`язані

Товариство 7963465657475535315

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item