Запрошуємо на форум

На Блозі ТРЗУ запущений форум. Точка доступу до форуму розташована праворуч у верхньому горизонтальному меню (" ФОРУМ "). Адреса д...

На Блозі ТРЗУ запущений форум. Точка доступу до форуму розташована праворуч у верхньому горизонтальному меню ("ФОРУМ"). Адреса доступу до форуму - https://groups.google.com/forum/?hl=uk#!forum/ukrrps.

Форум започаткований для менш формального обміну інформацією і думками. Відвідувачі вільні започатковувати свої теми або підтеми на існуючи теми, вводити свої повідомлення на існуючі теми, надавати свої коментарі (або відповіді) на введені повідомлення (запитання). Також відвідувачі можуть переглядати всіх учасників форуму і перелік кореспонденції, всі теми (або підтеми), шукати повідомлення за реквізитами або за контекстом, отримувати оповіщення через RSS або електронну пошту про появу нових повідомлень (відповідей) на указану тему (підтему) або повідомлення, організовувати групи.

Відвідувачі можуть використовувати Форум як дошку об'яв, довідникове бюро, дискусійний майданчик тощо. Можна працювати без реєстрації, але для отримання розширеного сервісу (наприклад, організація власної групи, інше) потрібна реєстрація.

Робочі мови - українська, російська, англійська. Не дивлячись на англійські надписи, інтерфейс простий, зручний, інтуїтивно зрозумілий. Те що не зрозуміло можна з'ясовувати через самий же форум - звертатись до всіх, чекати відповіді. 

Пов`язані

Повідомлення 3823511087442832982

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item