Радиационная и химическая защита - Все для студента ... і не тільки

Добра новина не тільки для студентів, але й для викладачів, які переймаються дефіцитом якісної учбової літератури. Це сайт студентів, ас...

Добра новина не тільки для студентів, але й для викладачів, які переймаються дефіцитом якісної учбової літератури. Це сайт студентів, аспірантів та викладачів різних ВНЗ Росії, України, країн ближнього і далекого зарубіжжя, засновники якого вважають, що суть вищої освіти полягає не в заучуванні 30-40 підручників з переліком дисциплін. А добрий інженер - не той, хто напам'ять знає формули, теореми й методи, а той, який знає шляхи вирішення завдань і підходи до дослідження різноманітних проблем. Напам'ять все знати неможливо. Уміння шукати рішення поставлених завдань - ось головна навичка, яку має розвинути ВНЗ.

Сайт http://www.twirpx.com надає добре оформлену і структуровану бібліотеку навчальної, методичної з короткими практичними анотаціями. Приємною дрібницею є наявність у бібліотеці розділу, присвяченого радіаційному захисту. На сьогодні розділ містить 76 одиниць підручників, довідників, методик, конспектів лекцій, курсових, тощо. Уваги варто те, що значна частина представленої літератури має практичну направленість на підвищення кваліфікації технічного персоналу.

Доступ до скачування платний, але за прийнятну ціну: одна одиниця приблизно коштуватиме одну гривню. Оплата відбувається необтяжливо і без зайвих ризиків: після реєстрації на сайті, невеликими порціями шляхом закупки балів, через SMS або електронні гроші. Якщо у вас залишились невикористані кошти, то ви можете повернутись згодом до їх використання.

Для того, щоб не загубити це корисне посилання, воно розміщено на сторінці Віртуальна бібліотека Сайту ТРЗУ.

Джерела:

Пов`язані

Повідомлення 3159856919761280247

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item