Реформа підприємств чорнобильської зони відчуження зекономить 5-7 млн. грн.

На фото: Начальник Адміністрації зони відчуження і зони відселення Дмитро Бобро Як Блог ТРЗУ повідомляв раніше у керівництві чорноби...

На фото: Начальник Адміністрації зони
відчуження і зони відселення Дмитро Бобро
Як Блог ТРЗУ повідомляв раніше у керівництві чорнобильської зони відчуження відбулися кадрові зміни. Зараз під проводом нового керівництва починаються реформи задля економії. Якщо реформувати підприємства зони відчуження, то щороку держава економитиме від 5 до 7 мільйонів гривень.
У МНС переконані: їм вистачить і 3-х місяців, аби з 9-ти підприємств зони зробити лише 3: "Чорнобильський спеціалізований комбінат", підприємство, що займатиметься радіоактивними відходами та підприємство, що куруватиме державні проекти в зоні відчуження.

“Це реформування - воно знову ж таки робиться саме з метою підвищення і ефективності роботи цих підприємств, і ефективності витрачання державних коштів. Очікується значне скорочення кількості чиновницького апарату, те, що стосується підприємств в зоні - це, все ж таки господарчі суб'єкти, і там виграш ми отримаємо за рахунок об'єднання підприємств і скорочення адміністративно-управлінського персоналу”, - каже начальник Адміністрації зони відчуження і зони відселення Дмитро Бобро.

Відтак, внаслідок об'єднання підприємств, звільнять 7% працівників зони, зараз там працює 2,5 тисячі осіб. Разом з тим, МНСівці до 25-х роковин аварії на ЧАЕС планують підготувати відповідну законодавчу базу, аби 3 й 4 зони забруднених територій отримали іноземні інвестиції. Кажуть, людям пільги залишать, але сам статус змінять. Мовляв, в такому випадку в зоні можна буде вести діяльність без обмежень через радіацію. В МНС дозволять на цих територіях будувати підприємства будь-якої галузі.

Джерело:

http://www.24tv.com.ua/news/1/1/64324

Пов`язані

Чорнобиль 905715530233353861

Дописати коментар Default Comments

  1. Все новое - хорошо забытое старое. Ветераны вспомнят ПО "Комбинат" под управлением Игнатенко. КОМБИНАТ из-за его неразворотливости и слабоуправляемости разбили на несколько предприятий...

    ВідповістиВидалити

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item