Форум EUROSAFE 2011

7 і 8 листопада 2011 року в Парижі, Франція відбудеться Форум EUROSAFE 2011. Головною темою форуму стане «Ядерна безпека: нові виклики, н...

7 і 8 листопада 2011 року в Парижі, Франція відбудеться Форум EUROSAFE 2011. Головною темою форуму стане «Ядерна безпека: нові виклики, накопичений досвід і суспільні очікування». 

Підхід EUROSAFE "EUROSAFE" є глобальною та європейською ініціативою, спрямованою на сприяння зближенню практики технічної ядерної безпеки в Європі. Ініціатива знаходить своє вираження в трьох засобах комунікації, що об’єднує ідеї різних європейських безпекових організацій. Вона перебуває у віданні Програмного Комітету, що складається з семи європейських організацій з ядерної безпеки та радіаційного захисту - Bel V (Бельгія), CSN (Іспанія), GRS (Німеччина), HSE (Сполучене Королівство), IRSN (Франція), SSM (Швеція), UJV (Чеська Республіка), VTT (Фінляндія). Вона призначена для формування підходу всіх основних європейських організацій з ядерної безпеки та радіаційного захисту. The EUROSAFE Forum.

Форум EUROSAFE вперше організовано IPSN (тепер IRSN) і GRS в 1999 році, у співробітництві з вищезазначеними організаціями. Кожного року в листопаді, ця подія об'єднує представників організацій, що спеціалізуються в галузі методології ядерної та радіаційної безпеки, науково-дослідні інститути, енергогенеруючих компаній, промисловості, органів державної влади та неурядових організацій. 

The EUROSAFE Tribune. Трибуна EUROSAFE крім того, що поширюється серед всіх учасників Форуму, також надає всім зацікавленим організаціям доступ до публікацій з ключових питань у світі ядерної безпеки та радіаційного захисту, і таким чином служить платформою для обміну думками та проведення дебатів.

The EUROSAFE website. Сайт EUROSAFE забезпечує збереження внесків зроблених на Форумі та Трибуні, тримаючи відвідувачів у курсі питань, що становлять інтерес, і робіт, що проводяться в галузі радіаційного захисту та ядерної безпеки. Серед іншого, відвідувачі можуть проконсультуватися стосовно попередніх подій форуму і по всіх питаннях Трибуни, і задати питання, що стосуються організації Форуму.

Джерела:

Пов`язані

Світ 8068475931735663836

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item