АтомЭко-2011

31 жовтня - 1 листопада 2011 пройде V конференція та виставка «Атомеко-2011» в сфері поводження з РАВ та ВЯП, виведення з експлуатації ЯРОО,...

31 жовтня - 1 листопада 2011 пройде V конференція та виставка «Атомеко-2011» в сфері поводження з РАВ та ВЯП, виведення з експлуатації ЯРОО, очищення середовищ та екологічної реабілітації.

У конференції та виставці "Атомеко-2011" візьмуть участь провідні російські та міжнародні підприємства та організації, що займаються питаннями переробки промислових відходів, поводження з РАВ та ВЯП, очищення різних середовищ, у тому числі представники органів управління використання атомної енергії і наглядових органів, іноземні корпорації, науково-дослідні інститути РАН, представники країн СНД.

Також, в рамках конференції «Атомеко-2011» пройдуть тематичні круглі столи за ключовими напрямками:

  1. Питання розвитку блоку ЯРБ ГК "Росатом".
  2. Поводження з РАВ: сучасні технологічні рішення і міжнародний досвід.
  3. Виведення з експлуатації ЯРОО та реабілітація об'єктів ядерної "спадщини": управління проектами і міжнародна кооперація.
  4. Поводження з ВЯП: ініціативи ДК "Росатом" і забезпечуючи технології.
  5. Міжнародні семінари (спільно з МАГАТЕ) щодо виведення з експлуатації ЯРОО та екологічної реабілітації об'єктів ядерної «спадщини» (в рамках мереж ENVIRONET і IDN), розвитку систем поводження з РАВ в країнах, що розвивають атомну енергетику.
  6. Економіка ЯПЦ, інновації та питання комерціалізації ядерних технологій.
У виставковій частині будуть представлені інноваційні проекти, обладнання та послуги, спрямовані на зниження впливу на навколишнє середовище, в тому числі при переробці промислових відходів, поводження з РАВ та ВЯП, виведенні з експлуатації ядерних та радіаційно-небезпечних об'єктів, транспортуванні радіоактивних та небезпечних матеріалів, очищенню різних середовищ та ін.

Більш детальну інформацію щодо організації та проведення конференції можна отримати в Оргкомітеті по тел.: +7 (495) 66-33-821, або e-mail: info@atomeco.ru .

Джерело:

http://atomeco.ru/

Пов`язані

Світ 7238037498720936384

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item