Гугл хоче купити Чорнобильську зону?

http://www.mobbly.com Кілька днів тому інтернет облетіла звістка, що компанія Google придбала український стартап Viewdle за тридцять ...

http://www.mobbly.com
Кілька днів тому інтернет облетіла звістка, що компанія Google придбала український стартап Viewdle за тридцять мільйонів доларів. Але, як виявилося цим інтереси інтернет гіганта в Україні не обмежуються. Другого жовтня операційний менеджер Google Ерік Маус на зустрічі з інвесторами заявив, що компанія веде переговори з українським урядом про придбання територій, що входять в Чорнобильську зону відчуження. 

Коли журналісти звернулися за коментарем співзасновника компанії Сергія Бріна, він намагався відбутися жартами: "Співробітники компанії Google захоплюються пейнтболом і страйкболом. Крім того, багато наших програмістів захоплюються комп'ютерною грою "Сталкер" (Гра за твором братів Стругацьких, події в якій відбуваються в якійсь зоні відчуження). Це буде найкраща ігрова локація для працівників кращої компанії в світі."

Експерти губляться в здогадах, що насправді в Google збираються робити в Чорнобилі. Одні припускають, що компанія збирається тестувати на безлюдних вулицях Прип'яті свої безпілотні автомобілі, інші - будувати новий датацентр з живленням від атомного реактора. Озвучується приблизна сума, яку компанія готова заплатити: близько 19 мільярдів доларів, що становить майже половину бюджету України.

Варто зауважити, що першоджерела цього повідомлення за межами СНД (неросійськомовного) встановити не вдалося, а першоджерело в межах СНД - http://infosmi.net - розмістило це повідомлення у рубриці kuryozy. Тобто, жартуємо не лише першого квітня?

Джерело:

Пов`язані

Чорнобиль 4308435740362142769

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item