"Радіоактивний попіл" або Нове слово в російській ТВ пропаганді

«Вести недели» на телеканалі Росія від 16 березня 2014 року пройшли під знаком «ядерного попелу». Дмитро Кисельов, напевно, побив усі ре...

«Вести недели» на телеканалі Росія від 16 березня 2014 року пройшли під знаком «ядерного попелу». Дмитро Кисельов, напевно, побив усі рекорди у обсягах брехливої інформації та пропаганди, що може виплеснути одна людина. Багато хто думав, що російський телеведучий вже не зможе нічим здивувати, але він доклав до цього чималих зусиль.

Поки підбивалися підсумки кримського референдуму, Кисельов задався питанням про те, що буде з Америкою, якщо конфлікт з Росією посилиться. РФ вже натякала, що на санкції з боку США, вона відповість відповідним чином, тобто введе свої. Хоча, не можна точно визначити, що саме означає ця загроза.

Кисельов заявив, що Обама часто «подзвонює» Путіну останнім часом, а сивини в його волоссі помітно додається. Ці дві обставини обумовлені, на думку Кисельова, тим, що «Росія - єдина країна в світі, здатна перетворити США в радіоактивний попіл». Також ведучий зауважив, що війна з Америкою вже йде, але поки вона є інформаційною.

Радіоактивний попіл швидко став хітом інтернету, ставши причиною єхидних жартів і фотожаб.

Глава МЗС Швеції Карл Більдт написав у твіттері, що російська телевізійна пропаганда перевершила саму себе, зробивши новий поворот в дипломатії, і озвучивши загрозу залишити від Сполучених Штатів радіоактивні відходи.

Джерело:

Пов`язані

Україна 4470416740309340744

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item