"Азбука гармонії" про Чорнобиль

Взаємини людей зі світом довкола нас - основна тема програми "Азбука гармонії" на радіоканалі "Промінь". Понеділкові...

Взаємини людей зі світом довкола нас - основна тема програми "Азбука гармонії" на радіоканалі "Промінь". Понеділкові випуски присвячено довкіллю та явищам природи. Флора і фауна в центрі обговорення у вівторок та середу. У четвер ведучі та експерти приділяють максимум уваги техногенним впливам на людину. Можливості, закладені в нас від народження, резерви людського організму в центрі уваги у випусках, що звучать у п'ятницю.

Але 26 квітня 2012 року передачі звісно присвячені подіям 26 річної давнини і їх наслідкам. Зокрема о 15:10 передача була присвячена сучасному стану радіаційно забруднених територій і перспективам зміни меж зон радіоактивного забруднення.

"На вагах з одного боку пільги і компенсації, з іншого - зняття заборон на багато речей. І зараз вже депутати виходять із такими пропозиціями, що треба знімати заборони. Всі розуміють, що необхідно знімати заборони, наприклад, на будівництво, бо це не сприяє розвитку. Ми маємо і без того депресивні регіони, а там ще й заборони діють. Тому заборони треба знямати. А як? Тільки через зміну статусу територій, які раніше вважались зоною забруднення" - пояснює Олег Бондаренко член Національної комісії з радіологічного захисту населення України при Верховній Раді.

Джерело:

Ведучий: Віталій Прудиус
Цитата: http://promin.fm/quote.html?item_id=308

Пов`язані

Чорнобиль 3189633294921684352

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item