Міжнародний симпозіум з радіоактивності навколишнього середовища у Плімуті

Для всіх зацікавлених представлено інформаційне повідомлення про "Міжнародний симпозіум щодо радіоактивності у навколишньому середо...

Для всіх зацікавлених представлено інформаційне повідомлення про "Міжнародний симпозіум щодо радіоактивності у навколишньому середовищі: Наслідки для навколишнього середовища і здоров'я людини", що відбудеться 4-5 вересня 2012 року в Плімутському Університеті, Велика Британія (International Symposium Environmental Radioactivity: Implications for Environmental and Human Health, 4-5 September 2012, Plymouth University, UK)

Дослідження радіоактивності у навколишньому середовищі набувають актуального значення на тлі прогнозованого зростання світового попиту на ядерну енергію. Багато питань потребують термінової допомоги, такі як майбутні скиди радіонуклідів, забезпечення виведення з експлуатації реакторів, можливі ядерні аварії в динамічних середовищах і важлива справа боротьби з історичними радіоактивними відходами. Значні прогалини в знаннях, стосовно цих подій, (радіобіологія, радіоекологія, вплив радіонуклідів на біоту в складних наземних і морських середовищах, біологічна і фізична дозиметрія, оцінка рівня радіаційного фону, біогеохімічні шляхи і пов'язані з ними зміни в навколишньому середовищі) можуть бути заповнені через прийняття міждисциплінарного підходу.

Цей дводенний симпозіум направлений на обмін знаннями в цілях досягнення наукового прогресу. Симпозіум буде мати важливе значення для всіх тих, хто досліджує радіоактивність у навколишньому середовищі, її використання, зокрема, для регулюючих органів і атомної промисловості.

Запрошуються тези доповідей (не більше 250 слів) для усних або стендових доповідей на широку тему стосовно радіоактивності у навколишньому середовищі, включаючи, наприклад:

  • Радіоактивність: людина і навколишнє середовище
  • Характеристика та екологічні зміни в підповерхневих структур
  • Біогеохімічні шляхи міграції радіонуклідів
  • Дозиметрія і біологічні ефекти в біоті (включаючи рослини)
  • Оцінка природного радіаційного фону
  • Іонізуюче випромінення і екологічна стійкість
  • Регулювання і політика

Визнаним вченим в цих областях знань буде запропоновано дати базові лекції на початку кожної тематичної сесії, що буде також включати усні та стендові доповіді.

Організаційні питання:

  • Термін прийому тез: п'ятниця, 4 травня 2012 року.
  • Термін повідомлення авторів: п'ятниця 18 травня 2012 року.
  • Термін реєстрації: п'ятниця, 27 Липня 2012.
  • Реєстраційний внесок: Реєстрація на захід є безкоштовною, буде обід. Делегати, однак, повинні забезпечити і оплатити їх розміщення і вечерю різними варіантами, що наявні у Плімуті - в чарівному приморському історичному місті (http://www.visitplymouth.co.uk/).
  • Наукові питання: Awadhesh Jha (a.jha@plymouth.ac.uk)
  • Організаційні питання: Jenny Spike (Jennifer.spike@plymouth.ac.uk)

Тим, хто бажає взяти участь, пропонується зв'язатися електронною поштою з Дженні Спайк.

Джерело:

https://wiki.ceh.ac.uk/display/star/2012/02/08/International+Symposium

Пов`язані

Світ 5809924551415111388

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item