Високоповажний десант на 25-ту річницю Чорнобиля

Банков П., Федулова Ю., 2006 У квітні наступного року Україну відвідає генеральний секретар ООН, а також президенти Російської Федерації,...

Банков П., Федулова Ю., 2006
У квітні наступного року Україну відвідає генеральний секретар ООН, а також президенти Російської Федерації, Білорусі, інших країн в рамках міжнародної науково-практичної конференції "25 років Чорнобильській катастрофі - безпека майбутнього", що пройде в Києві з 20 по 23 квітня 2011 року.

Про це повідомив виконувач обов'язків міністра з питань надзвичайних ситуацій Михайло Болотських у середу на брифінгу, повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ".

"Це дуже серйозний і масштабний захід, у якому братимуть участь президент Російської Федерації, президент Білорусі, президенти інших країн, у якому братиме участь генеральний секретар ООН, який уже дав згоду на участь у цій конференції", - сказав він.

Болотських також зазначив, що на конференції будуть дані рекомендації міжнародного характеру в плані безпеки при експлуатації ядерних об'єктів та утилізації ядерного палива.

Джерело:

http://news.liga.net/news/N1032183.html

Пов`язані

Чорнобиль 2470296928405634298

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item