Призначені Чорнобильські парламентські слухання-2015

Своєю постановою № 111-VІІІ від 15 січня 2015 року Верховна Рада України призначила парламентські слухання на тему: «Про зняття з експлу...


Своєю постановою № 111-VІІІ від 15 січня 2015 року Верховна Рада України призначила парламентські слухання на тему: «Про зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС, об'єкт «Укриття» та перспективи розвитку зони відчуження». Слухання відбудуться 4 березня 2015 року о 15 годині в залі пленарних засідань Верховної Ради України.

У постанові Верховна Рада України доручає:
  1. Кабінету Міністрів України до 25 лютого 2015 року підготувати і подати до Верховної Ради України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань, тиражовані для народних депутатів України, та відповідні пропозиції до рекомендацій парламентських слухань, визначити доповідача із зазначеного питання.
  2. Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи внести пропозиції щодо рекомендацій парламентських слухань, здійснити необхідні заходи з організації та методичного забезпечення слухань.
Національна телекомпанія України та Національна радіокомпанія України вестимуть пряму трансляцію парламентських слухань на Першому загальнонаціональному каналі Національної телекомпанії України та Першому загальнонаціональному каналі Національної радіокомпанії України, відповідно.

Джерело:

Пов`язані

Чорнобиль 301214727725981175

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item