База даних з радіаційного моніторингу по Фукусімі

Після аварії на АЕС Фукусіма Даїчі, що належить компанії TEPCO (Tokyo Electric Power Company), яка розпочалася 11 березня 2011 року, япо...

Після аварії на АЕС Фукусіма Даїчі, що належить компанії TEPCO (Tokyo Electric Power Company), яка розпочалася 11 березня 2011 року, японська влада почала збирати інформацію про радіоактивні матеріали, що потрапили з електростанції в атмосферу, сусідні моря і навколишні землі. Ці дані були надані до МАГАТЕ, відповідно до Конвенції про оперативне сповіщення про ядерну аварію, а МАГАТЕ, у свою чергу, довела цю інформацію до держав-членів та громадськості.

База даних з моніторингу по Фукусімі (Fukushima Monitoring Database, або скорочено FMD) була розроблена центром МАГАТЕ з інцидентів і аварійних ситуацій (Incident and Emergency Centre, або скорочено IEC) для надання державам-членам і громадськості звіту про радіаційний моніторинг, що здійснювався в Японії і результати якого були офіційно передані МАГАТЕ, в ході надзвичайної фази аварії, що закінчилася 16 грудня 2011 року, коли був досягнутий стан холодного зупинення реакторів.

Джерело:

Пов`язані

Світ 7438290426786286240

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item