Ще один довідник радіаційних і дозиметричних даних

Довідник радіаційних і дозиметричних даних - Доступ до 162,631 запису характеристик розпаду і випромінення 2072 радіоактивних ізотопів всіх...

Довідник радіаційних і дозиметричних даних - Доступ до 162,631 запису характеристик розпаду і випромінення 2072 радіоактивних ізотопів всіх (відомих на сьогодні) 118 елементів періодичної таблиці доступний в межах трьох кліків миші. Табульовані дані, що використані, запозичені з авторитетного джерела: Decay Radiation Search Національного центру ядерних даних Брукхейвенської національної лабораторії, США. Mediawiki забезпечує необтяжливий і елегантний доступ до кожного запису. 

Вхід до огляду даних починається з вибору хімічного елементу через періодичну таблицю елементів. Медіавікі забезпечує можливість сортування табличних даних як у списку ізотопів (зокрема, за ізомерним станом, періодом напіврозпаду) так і списку окремих ліній випромінення (зокрема за енергією, видом розпаду, або видом випромінення). Окрім того довідник реалізованих у тримовному варіанті (укр.-англ.-рос.).

Опис самого проекту довідника можна прочитати на сторінці Радіаційні і дозиметричні дані, а з детальною структурою даних, включно з корисними посиланнями на використані базові поняття, можна ознайомитись на сторінці Структура радіоізотопних даних.

В найближчому майбутньому заплановано аналогічним чином підключити дані МКРЗ щодо дозових конверсійних коефіцієнтів зовнішнього і внутрішнього опромінення.

Джерело:

Пов`язані

Повідомлення 7667006583721862859

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item