Національний тиждень з радіаційного захисту

Виявляється, цей тиждень в США відзначається як національний тиждень фахівців з радіаційного захисту. Сьогодні ми маємо нагоду приєднатись д...

Виявляється, цей тиждень в США відзначається як національний тиждень фахівців з радіаційного захисту. Сьогодні ми маємо нагоду приєднатись до свого професійного свята, нехай і у США, завдяки вчасній інформації від відомого українського фахівця у сфері радіаційного захисту д-ра Вадима Чумака. Як зазначає пан Вадим: "Хочеться вірити, що як не наші діти, то онуки житимуть у суспільстві, яке шанує нелегку працю фахівців з радіаційної безпеки". Не можна не приєднатися до таких думок.

Що таке національний тиждень фахівців з радіаційного захисту

Щороку, CRCPD (Conference on Radiation Control Program Directors) і HPS (Health Physics Society) об'єднують свої зусилля із спільнотою з радіаційного захисту, щоб отримати визнання і підтримку на місцях. У перший раз протягом тижня 7-13 листопада 2010 пролунали заклики членів громади пишатися своєю професією, що відмічалося як визнання своїх колег за їх напружену роботу і просування передової практики радіаційного захисту для громадськості.

Національний тиждень фахівців з радіаційного захисту дозволяє роботодавцям відігравати активну роль у розвитку цієї сфери професійної діяльності. Своїми досягненнями в області медицини, охорони навколишнього середовища, промисловості та безпеці фахівці з радіаційного захисту зробили наше життя безпечніше і здоровіше, продовжуючи при цьому підтримувати технологічні досягнення. Саме від них залежить навчання інших основам радіаційного захисту та безпеки діяльності.

Чому Національний тиждень фахівців з радіаційного захисту...

Більше, ніж будь-коли, важливо, щоб ми навчили інших (громадян, роботодавців та навіть політиків) навичкам і вмінням, що необхідні для радіаційного захисту працівників і громадян, та показали ту важливу роль, яку відіграють ці неоспівані герої.

Національний тиждень фахівців з радіаційного захисту це час, коли можна висловити вдячність своїм колегам і співробітникам, щоб вони побачили вашу підтримку їх відданості своїй справі.

Що ви можете зробити...

Хоча можливості практично безмежні, ось декілька ідей, які допоможуть вам привітати тих людей, діяльність яких присвячена безпечному використанню випромінювання:
  • Повісьте плакати, присвячені Національному тижню фахівців з радіаційного захисту навколо вашого офісу.
  • Організуйте загальний обід для співробітників.
  • Організуйте форум, де люди можуть обговорювати останні професійні досягнення в області технологій радіаційного захисту.
  • Запросіть відвідувачів, громадян, управлінців на екскурсії до об'єктів, де наявна користь від використання випромінювання.
Тема Національного тижня фахівців з радіаційного захисту щороку варіюється, але основа завжди однакова: гордість за фахівці з радіаційного захисту, які зробили світ кращим місцем для життя.

Джерело:

Пов`язані

Соціум 2014185924198427811

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item