Спільна робота над документами Microsoft Word, PowerPoint і Excel у Google хмарі

Google Cloud Connect - це модуль для Microsoft Office ® ​​2003, 2007 і 2010, який дозволяє спільно працювати над документами Microsoft Word,...

Google Cloud Connect - це модуль для Microsoft Office ® ​​2003, 2007 і 2010, який дозволяє спільно працювати над документами Microsoft Word, PowerPoint і Excel разом з іншими користувачами в організації. При роботі в Microsoft Office зберігаються переваги спільної роботи в Документах Google.

Як працює автономний режим Документів Google

  • Синхронізація та спільне використання документів. Модуль Google Cloud Connect відстежує всі зміни в документах Microsoft Office, управляє ними і синхронізує їх, підтримуючи для кожного документа єдину поточну версію. Кожен документ, синхронізація якого виконується з використанням Google Cloud Connect, отримує унікальний URL (веб-адреса), який можна передати співавторам в миттєвому повідомленні або електронною поштою. Якщо це дозволено налаштуваннями конфіденційності документа, інші користувачі зможуть натиснути на це посилання і переглянути його в браузері.
  • Одночасна робота з документами. Google Cloud Connect для Microsoft Office спрощує спільну роботу з документами. Якщо ви додасте кого-небудь як редактора документа, він по електронній пошті отримає повідомлення про те, що йому надано доступ для спільної роботи над цим документом. Натиснувши на посилання, він може переглянути документ у браузері, а якщо потрібно внести зміни, завантажити цей документ і відкрити його в додатку Microsoft Office. Коли редактор працює в Microsoft Office і вносить зміни в документ, всі зміни синхронізуються та відображаються на екрані.
  • Історія версій. За допомогою Google Cloud Connect документи можна редагувати як в Інтернеті, так і в автономному режимі. При кожній синхронізації документа його версії зберігаються, тому можна легко повернутися до більш ранньої версії. У будь-який момент можна повернутися до будь-якої раніше створеної версії документа.
Джерело:

Завантажити і встановити тут -
Google Cloud Connect для Microsoft Office

Пов`язані

Повідомлення 713807893860958208

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item