Радон: небезпеки, проблеми, рішення

Представлена книга "Радон: Опасности, проблемы, решения" написана знаними фахівцями у радіаційному захисті персоналу і населення...

Представлена книга "Радон: Опасности, проблемы, решения" написана знаними фахівцями у радіаційному захисті персоналу і населення від техногенно-підсилених джерел природного походження Мельниченком Вадимом Михайловичем, Ковалевським Леонідом Івановичем, Авдєєвим Олегом Костянтиновичем. Монографія входить в серію публікацій з радіаційної безпеки і радіоекології. У ній розглядається природа радіаційного опромінювання людини за рахунок природних і техногенно-підсилених джерел, де найбільший внесок дають радон і його дочірні продукти розпаду. Аналізуються питання радіаційної безпеки при видобутку і переробці радіоактивних руд, рівні опромінювання гірників на неуранових шахтах, а також проблеми радону в житлових і офісних будівлях.

Джерело:

Мельниченко В.М., Ковалевский Л.И., Авдеев О.К. Радон: Опасности, проблемы, решения. Под ред. Кретинина А.А.- К.: Изд. «Товариство радіаційного захисту України», 2011, с.148. (https://sites.google.com/site/ukrrps/veb-resursy/virtualjna-biblioteka/Радон-опасности%2Cпроблемы%2Cрешения.pdf)

Пов`язані

Україна 6221522049799940128

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item