Новий Дизайнер Шаблонів для блога

В останні роки до функціоналу системи Blogspot було додано ну дуже багато усіляких нововведень, але одна річ весь час залишалася незамінною...

В останні роки до функціоналу системи Blogspot було додано ну дуже багато усіляких нововведень, але одна річ весь час залишалася незамінною - а саме набір шаблонів за замовчуванням.

Весь цей час до розробників надходило безліч цікавих, креативних і чудових пропозицій від талановитих дизайнерів з усього світу, які поповнювали особистий архів. На форумах, у твіттері користувачі висловлювали свої побажання та пропозиції. І ось це сталося! Команда Blogger представила нашій увазі перший крок (точніше його результати) не тільки щодо поліпшення шаблонів, але і щодо принципу їх налаштування, роботи з зовнішнім виглядом вашого блогу. Таке краще один раз побачити, ніж що-небудь говорити.

Все це доступно вже зараз і ви можете знайти в чернетках блогера (заходимо за посиланням draft.blogger.com). У розділі дизайн знайдете новий пункт меню під назвою «Дизайнер шаблонів».

Оскільки фішка з Дизайнером Шаблонів ще нова, та й доступна тільки в чернетках Блогери, то розробники всіляко вітають ваша участь у процесі покращення функціональності. Ви можете ділитися своїми зробленими шаблонами, ідеями, зауваженнями, знайденими помилками або навіть запропонувати свої послуги в якості дизайнера. Якщо є таке бажання, то читаємо оригінальний анонс Дизайнера шаблонів у blogger in draft і знаходимо в тексті абзац із заголовком Get Involved - там будуть всі контакти.

Джерело:
http://blogohelp.blogspot.com/2010/03/blogger-template-designer.html

Пов`язані

Повідомлення 8326373366464913766

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item