Успіхи українських чорнобильських сталкерів

S.T.A.L.K.E.R. 2 - комп'ютерна гра, постапокаліптичний шутер від першої особи, що розробляється українською компанією GSC Game World, ча...

S.T.A.L.K.E.R. 2 - комп'ютерна гра, постапокаліптичний шутер від першої особи, що розробляється українською компанією GSC Game World, частина серії STALKER. Реліз намічений на 2012 рік.

7 квітня 2009 року газета Комсомольська правда провела онлайн-конференцію із Сергієм Григоровичем, генеральним директором компанії GSC Game World. На конференції він заявив про розробку самостійного доповнення до оригінальної гри STALKER - «Заклик Прип'яті» і те, що в планах компанії є випуск повноцінної гри продовження з ігрової серії:

... Але можу сказати, що «Сталкер-2» ми будемо розробляти однозначно. (Сергій Григорович)

У лютневому випуску журналу Game play за 2010 рік було опубліковано інтерв'ю з Сергієм Григоровичем, в якому він підтвердив інформацію про плани щодо розробки повноцінної гри продовження із серії..Також він уточнив, що це буде мультиплатформовий проект і те, що так званий«Сталкер-2» будетрилогією, як і перша гра серії STALKER: Тінь Чорнобиля, іншими словами, він теж матиме два доповнення – аддона (англ. add-on).

В одному з інтерв'ю PR-Директор компанії Олег Яворський, згадав про можливість додавання в гру такого режиму як кооперативне проходження.

13 серпня 2010 року компанія GSC Game World офіційно оголосила про початок розробки проекту STALKER 2, який стане продовженням серії ігор по Чорнобильській зоні..Гра буде працювати на новому кроссплатформенному движку..За словами Олега Яворського, движок X-Ray застарів і його вік уже доходить до 10 років..Задані терміни виходу гри - 2012 рік..Генеральний директор GSC Game World, Сергій Григорович,заявив:

Після того, коли офіційні продажі серії в усьому світі перевищили позначку в 4 мільйони примірників, ми остаточно переконалися в необхідності створення наступної великої гри у всесвіті STALKER Це буде продовження мега-популярної гри, якого чекають від нас гравці. (Сергій Григорович)

28 жовтня 2010 року в дев'ятому випуску передачі «Відеоманія Weekly», Антон Логвінов, після відвідин ним компанії GSC Game World, заявив про те, що рівень деталізації зброї в грі буде дуже високим..

7 грудня 2010 року з опублікованого інтерв'ю з Олегом Яворським, стали відомо, що дії гри будуть відбуватися у 2015 році.

6 січня 2011 року на офіційних сторінках з STALKER в Facebook, були опубліковані відповіді розробників на питання по грі STALKER2, так само в той день, PR-директор GSC, Олег Яворський, особисто відповідав на запитання користувачів. З відповідей стало відомо, що в майбутній грі будуть присутні Чорнобильська АЕС, саме місто Чорнобиль і так званий «Чорнобиль-2» з його антеною РЛС типу «Дуга». Крім усього іншого, розробники пообіцяли фанатам серії, що версія гри для персональних комп'ютерів не потерпить шкоди у зв'язку з переходом проекту на мультиплатформеність і матиме підтримку DirectX.

Джерело:

Пов`язані

Україна 7813579683996370979

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item