Встановлені нові форми динамічного перегляду Блогу

Блоггер щойно запропонував 5 динамічних форм перегляду блогів: flipcard, mosaic, sidebar, snapshot, timeslide. Запропоновані форми перегляду...

Блоггер щойно запропонував 5 динамічних форм перегляду блогів: flipcard, mosaic, sidebar, snapshot, timeslide. Запропоновані форми перегляду самим чудовим чином розширюють можливості з різнопланового перегляду змісту всього блогу. Інтерфейс форм поки що викладено англійською мовою, але він дуже простий та інтуїтивно зрозумілий, тому потреби обговорювати його немає. Все управління формами зосереджено у стрічці управління, що розташована у верхній частині екрану і містить пару елементів управління.

Форми перегляду доступні шляхом додавання до веб-адреси блогу відповідного розширення:

Ці форми перегляду потребують сучасних браузерів, таких як: Internet Explorer 8+, Firefox 3.5+, Chrome or Safari. При використанні старіших браузерів багато елементів цих форм перегляду не будуть працювати або відображатись. Я вже спробував перегляд на браузері Opera 11.1 - поки проблем не виявлено.

Читачі Блогу ТРЗУ серед перших можуть отримувати всі переваги користування цими формами тому, що вони вже вбудовані в інтерфейс Блогу і відзначені двома мовами у правій колонці SELECTING VIEWS та ВИБІР ПЕРЕГЛЯДУ:


Код гаджету достатньо прозорий навіть для неспеціаліста і не потребує, що дуже зручно, внесення змін до шаблону блогу:



Джерела:

http://www.google.com/support/blogger/bin/answer.py?hl=en&answer=1229061&ctx=share
http://widgetsforfree.blogspot.com/2008/03/drop-down-menu-bar.html

Пов`язані

Статті 6051313645748290572

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item