Андрій Мохник: Запрошую представників громадськості долучитися до обговорення проекту Меморандуму про співпрацю

В акції «Чиста столиця починається з мене» 14 квітня 2014 року взяв участь міністр екології та природних ресурсів Андрій Мохник (http://...

В акції «Чиста столиця починається з мене» 14 квітня 2014 року взяв участь міністр екології та
природних ресурсів Андрій Мохник (http://goo.gl/7C0ypK)
14 липня 2014 року відбулася моя зустріч із представниками громадських організацій екологічного спрямування. На цій зустрічі обговорювалися, в тому числі, і питання налагодження активнішої співпраці Мінприроди з громадськістю, насамперед, з громадськими організаціями екологічного спрямування. Очевидно, що пріоритетним має бути налагодження співробітництва міністерства саме з тими організаціями, які є дієвими та реально працюють у царині екології. В той же час, можна констатувати, що наразі деякі екологічні громадські організації активно не співпрацюють з Мінприроди, частина з них, в тому числі й доволі відомі організації, не представлена у Громадській раді при міністерстві.

Відтак постала нагальна потреба у забезпеченні діалогу між Мінприроди та інститутами громадянського суспільства. Саме це є запорукою ефективної реалізації державної екологічної політики на засадах сталого розвитку.

У відповідності до рішення, прийнятого під час зустрічі, робочою групою було запропоновано до розгляду проект Меморандуму про співпрацю між Міністерством екології та природних ресурсів України і громадськими організаціями екологічного спрямування.

Проект Меморандуму оприлюднено на офіційному веб-сайті Мінприроди.

Прошу представників громадських організацій взяти активну участь в обговоренні цього проекту, подачі в електронному вигляді пропозицій щодо його змісту та визначитися з питання можливості підписання Меморандуму після його обговорення.

Свої пропозиції прошу надсилати до 25 серпня 2014 року на електронні адреси, вказані у повідомленні на офіційному веб-сайті Мінприроди.

Джерело:
Читати у контексті:

Пов`язані

Україна 9207519262168011294

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item