Ранок по-київські: Чорнобиль, жива природа, радіація

Дійсно вийшов чудовий квітневий ранок: чисте небо, яскраве сонечко починає прогрівати після двох затягнувшихся тижнів незвичайного для ці...

Дійсно вийшов чудовий квітневий ранок: чисте небо, яскраве сонечко починає прогрівати після двох затягнувшихся тижнів незвичайного для цієї пори холоду, попри будь-яке глобальне потепління, Хрещатик вільний від автотранспорту в передчутті Євробачення-2017.

Ми сидимо у світлі софітів з чарівними молодими ведучими "Ранку по-київські" Ганною Чередніченко і Андрієм Рудим в студії ТРК Київ і говоримо...

Ну дійсно, про що можуть розмовляти кияни 26 квітня будь-якого року після 1986? Звісно про Чорнобиль. Але цього разу розмова пішла у бік живої природи і Чорнобильського біосферного заповідника.

Розмова вийшла взагалі дуже позитивна, не дивлячись на досить похмурий її предмет: в допитливих очах молодих людей є зацікавленість, хоча звучать певні стереотипові фрази щодо мутантів тощо, але страху немає.

Ми майже пережили цю лиху аварію попри те, що вона навічно закарбується в нашій пам'яті. Точно так переживемо і сьогоднішні негаразди.

З чим я всіх і вітаю!

Цей фрагмент можна передивитись на каналі Youtube ТРК Київ на цьому 11-хвилинному фрагменті відео, що починається із 45 хв 32 сек (до 56 хв 40 сек).

Джерело:

Пов`язані

Чорнобиль 2345909663912824093

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item