Як прибрати “Сайт закрито” на WordPress

САЙТ ЗАКРИТО НА ТЕХОБСЛУГОВУВАННЯ. ЗАВІТАЙТЕ ТРОХИ ПІЗНІШЕ. WordPress – досить непоганий блоговий движок, але зі своїми глюками. Оце н...

САЙТ ЗАКРИТО НА ТЕХОБСЛУГОВУВАННЯ.
ЗАВІТАЙТЕ ТРОХИ ПІЗНІШЕ.
WordPress – досить непоганий блоговий движок, але зі своїми глюками. Оце недавно я вирішив оновити кілька плагінів і потрапив у халепу, бо в нових версіях WordPress є така фіча: при оновленні блог тимчасово переходить у режим обслуговування і при цьому на титульній сторінці виводиться просто текст “Сайт закрито на техобслуговування. Завітайте трохи пізніше.” на білому фоні.

Ідея класна: у разі чого Ваші користувачі не побачать як “попливла” верстка чи вилізли якісь глюки, їм просто запропонують зайти трохи згодом. Та, як часто буває, іноді щось йде трохи не так, отож мій блог взяв та й завис на цьому повідомленні. В результаті зайти в адмінку не можу, вимкнути режим обслуговування не можу :(

Починаю гуглити на предмет рішення проблеми (ясно, що доведеться або лізти на сайт через ФТП, або щось правити у базі вручну – приємного мало) і знаходжу таку інформацію: для того, аби вимкнути повідомлення “Сайт закрито на техобслуговування” слід у папці wp-admin блогу видалити файлик .maintenance (крапка перед ім’ям означає що файлик прихований, тому не забудьте увімкнути відповідну опцію. якщо заходите, скажімо, через веб-інтерфейс cPanel).

Ура? Як на зло, такого файлика у вказаній папці немає. Перевіривши все гуглю далі… Виявляється, у новіших версіях Вордпресса, починаючи з WordPress 3.0, цей файлик слід шукати у кореневій папці блогу. Перевіряю… Знайшов!

Видаляємо файлик і мій блог знову доступний для користувачів

Джерело:

Пов`язані

Блогосфера 3999496535756949623

Дописати коментар Default Comments

emo-but-icon

Переклад

Кількість переглядів

Останні

Архів блогу

item